lördag 23 juni 2012

Ljuva sommarnatt!

Sitter med en kopp te och smälter dagens händelser. Zenia och Tiger är så söta tillsammans. De leker och busar, bär på samma leksaker, äter ur varandras skålar och beter sig som om de alltid hängt ihop. Zenia visade sig vara en dam som kräver lite uppvaktning, så de har fått nojsa omkring i godan ro, i vår stora trädgård. Rätt som det var, så satt de ihop. En fin hängning som borde ge valpar om allt går som det ska. Resten av dagen har varit lugn. Ingen intensiv uppvaktning från Tigers sida, inget flirtande från Zenia, bara goda kompisar.

Fram på kvällskvisten for vi till Frykenbadens camping, där våra vänner H & P har sin husvagn uppställd. Vi grillade - så klart! - och pratade som sig bör. Tiger, Zenia och Myrna var naturligtvis med, till Bollas stora glädje. Det är kul att se hur väl Tiger anpassar sig till flocken, han är väldigt social och tillgiven och det är bara Myrna som har lite svårt för honom. Hon tycker han ska hållas kort!

Lite jordgubbstårta blev det åxå & ett par danssteg på logen, bland stupfulla semesterfirare. Men mitt danssällskap var nyktert :)

Nu är jag lika trött som hundarna, som slocknat i varsin ända i huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar