lördag 16 juni 2012

Hundar och hundar!

Bolla & Myrna
Sela
Just nu har jag bara två av hundarna hemma, Myrna & Zenia - båda löper för fullt!!! Därför har Zorro fått flytta ner till sin son, ca en kilometer härifrån. Han varken åt eller drack till slut, så kär var han :)

Bolla har bott hos Helene ett tag, hennes löp håller på att ebba ut nu och igår var vi där en sväng. Det blev ett kärt återseende. Myrna morrade och höll sin dotter kort, men sen somnade de tätt ihop i min famn - sååå gôtt!!

Idag var jag på jobb i Skåre och då passade jag på att hälsa på Sela, en tik efter Rajja, De bor bara ett stenkast från förskolan jag jobbade, i en ekoby.. Det är så härligt med igenkänningen de har, valparna man fött upp. En lång stund hade vi prat och mys, både jag och Sela och jag och hennes ägare.

Sele är en cool dam som gillar att simma, dessutom är hon en av Sveriges två dykhundar!! Härligt när viljan att arbeta i vatten går vidare!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar