söndag 2 februari 2014

365 dagar av tacksamhet: 30

Dag 30.  Skitbil!  (Ingen bild! Orkade inte gå ut och fota eländet)

Nä så kan det ju bli ibland, även fast jag sagt att jag ska ta en bild varje dag. Inte heller låg det här blogginlägget uppe när det skulle, för nu är det måndagkväll och jag trixar med datumen på bloggen så att det ser ut att vara upplagt på söndag - busigt va? Jag gör så rätt va det är, det blir mer ordning i mitt liv då :) Och eftersom jag bloggar för min skull så blir det ju bäst så!

Idag är jag tacksam för att vår bil bestämde sig för att inte starta redan vid halv fyratiden, hemma på vår gård och inte halv elva i kväll, när vi lämnade dansen i Fagerås. DET hade blivit riktigt bökigt det. Nu är det bara knöligt, detta att vara utan bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar