söndag 9 februari 2014

365 dagar av tacksamhet: 37

Dag 37. Älskade dans(partner)

Jag har alltid älskat att dansa och i perioder har jag gjort det mer, i andra mindre. Ibland har det varit bugg, ibland frigörande dans, ibland lite av både och. Ibland kurser eller fasta tider varje vecka, ibland bara lite som det blivit. Men jag har alltid dansat själv. Henrik har varit hemma, för han dansar inte. Händigt för mig, bara att åka iväg utan att trixa med barnvakt.

Men för två år följde Henrik med mig till Fagerås på danskurs och sen dess är inget sig likt. Nu händer det alltså att jag sitter ensam hemma medan han åker på dans, det verkar som om han försöker dansa ikapp mina år av dans :) Jag klagar inte - det är tokroligt!

Jag älskar att dansa och det kan ju inte bli så mycket bättre än att få dela det med mannen i mitt liv - eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar