fredag 28 februari 2014

365 dagar av tacksamhet: 55

Dag 55. Omtanke

Idag startade jag dagen med en akuttid på ögonkliniken i Karlstad. Mitt högeröga har bråkat en del med mig och under veckan har det blivit värre, med värk, tryck- och skavkänsla och dimsyn.

Efter en och en halv timmes undersökningar fick jag domen "dålig tårproduktion". Skönt att det inte var nåt allvarligare, men irriterande är det. Tydligen ligger mina värden precis på gränsen till att klassas som Sjögrens Syndrom, nåt jag inte riktigt vet vad det är. Får väl googla...

Nu ska det droppas droppar i ögonen i en månads tid för att se om det blir bättre, i annat fall får vi se vad som händer.

Världens bästa Henrik har servat mig hela dagen. Eftersom jag fick pupillvidgande droppar så fick jag inte köra bil hem, vilket han gjorde. När vi kom hem packade han in mig i en filt i soffan, med bindel för ögonen, för att stänga ute allt ljus. Trots att jag hade solglasögon på mig från sjukhuset och hem hann jag få en blixtrande huvudvärk som tack och lov gav med sig medan jag sov i soffan, med alla hundar tätt intill mig. Resten av dagen tog jag det lugnt medan Henrik gjorde sitt bästa för att se till att jag hade det bra.

Han är en sällsynt pärla, min man och jag är tacksam för all omtanke han visar mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar