fredag 14 februari 2014

Inga valpar våren 2014

Bolla tar en tupplur
Fotograf Felicia Olsson
Jag har skrinlagt min planer på en portiskull i vår. Att ta en kull valpar kräver tid, pengar och tålamod och jag kände att det fanns vissa brister av både det ena och det andra just nu.

Jag har familj, som jag vill umgås med, jag har fem hundar som behöver aktiveras, jag lägger ner en hel del tid på rasklubben (RPVH), både som valberedning och som arrangör av det årliga klubblägret, jag försöker hålla mig ajour inom BodySense vilket innebär att åka på fortbildningar emellanåt. Henrik och jag dansar tillsammans, upp till tre gånger i veckan, dessutom är det kurser ibland.

Jag är förvaltare till en kvinna, jag driver eget företag som BodySense- och massageterapeut, ihop med min kennelverksamhet. Jag jobbar som förskollärare tre dagar i veckan, två dagar pluggar jag. Just nu lägger jag i princip all ledig tid på att försöka få ett grepp om kursen matte 2B, vilket inte är helt enkelt. I vår ska jag skriva högskoleprovet, behöver antagligen plugga lite för det åxå :)

Så fort vårsäsongen kommer tar Hernik och jag fram våra motorcyklar och gör kortare turer och vi planerar en veckas semester på hoj i sommar. Då måste tant Maria vara ordentligt avrostad och ha några mil i rumpan, annars blir det jobbigt! Vi älskar att vara i vår stuga vid sjön, stugan som snart är värd sitt namn för vi renoverar och bygger ut.

Min dotter jobbar och bor just nu i Surahammar, min guddotter bor i Norrköping. Jag vill kunna resa till dem båda. Jag har valpköpare jag vill hinna med, vänner att träffa, böcker jag vill läsa, skogspromenader att gå.

Beslutet satt långt inne men nu är det taget! Sorry, i vår får jag nöja mig med att snosa på andras valpar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar