onsdag 12 februari 2014

365 dagar av tacksamhet: 40

Dag 40. Slut-i-rutan

Eller utslut som min Ingela skulle ha sagt. Idag gick jag i stå. När jag kom hem från jobbet blev inget gjort. INGET! Jag landade i soffan efter jobbet och där lixom blev jag kvar.

Först sov jag, sen gosade jag hundar. Sen räknade jag inte matte, inte heller tog jag nån lång hurtig hundpromenad. Jag lagade ingen fantastisk middag, inte heller röjde jag köket. Jag hoppade inte i duschen och fräschade till mig, satte inte på buggskorna och åkte på två timmars dansträning - Henrik fick åka själv helt enkelt.

Jag satt bara i soffan, med hundarna omkring mig som en filt. Efter en stund hämtade jag bästa pudelkammen, ja det är den vars trähanddtag sticker fram under pälshögen. Sen satte jag på tv4 play och sträcksåg min favoritserie för hjärndöda stunder - Holby City. Under tiden låg Zenia i mitt knä och vips, (nåja) var hela hunden genomkammad. Det tog tre avsnitt, en kopp te och lite kramp i en mothållsmuskel i ena tummen.

Som det går att se av bilden var det ett tag sen hennes päls fick sig en genomgång. Nu ser hon ut som en pudel som kört nosen i en elkontakt, päslen står som en sky kring henne :)

Ikväll är jag tacksam för att jag, trots att jag inte fått någonting gjort, ändå har en nykammad hund ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar