tisdag 25 februari 2014

365 dagar av tacksamhet: 52

Dag 52.  Handpåläggning

Den observante ser att det är huvudändan av en massagebänk i nedre delen av bilden. På den bänken låg jag för ett par timmar sen och njöt i fulla drag. Ja, jag hade jäkligt ont åxå mellan varven, men det är en smärta jag gillar, även om jag nog låter rätt grinig emellanåt.

Massage för mig är ren och skär njutning, livets krydda, grädden på moset, you name it. Att landa, hitta hem, hitta in, komma i kontakt med mig själv, massagen hjälper mig med allt det - utöver att jag blir mjuk och avslappnad i mina spända muskler. Visst är det häftigt.

Å världens bästa massör heter Patrik och han vet preciiiiiiiiiiiiiiiis var han ska trycka på mig.

Idag är jag tacksam för att jag har vett att ta hand om mig själv och mina stela muskler och att just Patrik vet hur det görs på bästa sätt, han är bäst!

P.S. Hur tar du hand om dig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar