söndag 18 maj 2014

365 dagar av tacksamhet: Grattis

Dag 134.

Solsken, matte, både i ett varmt och soligt kök och i skuggan på verandan. Jag höll nästan mitt uppsatta schema, men hann inte allt jag tänkt mig. Men vad gör det, ingen annan kommer och städar hos mig, så det får bli imorgon istället ;)

Bästa mannen åkte på klassaktivitet med Viggo, för att jag skulle få plugga & när han kom hem hade han med sig en present till mig. Eller ja, det blev ju raskt Zenias present. Viggo har sålt lotter och jag köpte en - och vann. Jag som aldrig vinner nåt!

Så ful så den är söt :)

P.S. Viggo hade bra utdelning på sin lottlista. Femton lotter kunde han sälja, men det blev bara sju sålda och av dem var det vinst på tre. Mina föräldrar vann en stor tavla, svärmor vann en godispåse & så vann just jag en hundleksak, kunde inte vart lämpligare. Grattis till oss alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar