fredag 23 maj 2014

365 dagar av tacksamhet: Värmebölja, liljekonvaljer & matteprov

Dag 139.

Värmen fortsätter, vi har dagstemeraturer på uppåt 30 grader, helt ljuvligt och totalt olidligt, i vart fall om man måste ta bilen, med trasig AC, in till stan! Men i övrigt njuter jag järnet.

Liljekonvaljerna blommar för fullt & idag fick en liten bukett följa med hem. Nu doftar det ljuvligt i köket.

Jag skrev nationella provet i matematik 2B idag. Tack alla fina som hejat på och hållt tummarna för mig. Ni kan gärna hålla tummarna ett tag till, jag lär behöva det. Tyckte att provet var svårt och kan inte alls känna att detta rodde jag i land - tyvärr! Men jag har gjort allt jag kunnat och lite till, så nu är det nog, för nu! Klappar mig själv på axeln och säger: "väl kämpat!"

Å med det säger jag godnatt, imorgon är det grundkurs i Westcoast Swing som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar