torsdag 29 maj 2014

365 dagar av tacksamhet: Mc-tur, hästar och kärlek

Dag 145.

Vaknade i morse och orkade inte skynda mig alls. Hade lite att fixa innan jag skulle ta hojen och åka på min första egna långtur, till Amanda i Eskilstuna. Hade tänkt att stöka undan i lite tempo, men icke! Det fanns inte på världskartan. Kroppen och hjärnan gick i slowmotion, fullkomligt tagna av sista tidens anspänning. Allt fick ta sin lilla tid och jag fick gjort det som skulle göras, men klockan hann bli 15.40 innan jag äntrade hojen.

Resan gick bra, min lilla pärla tuffade på så lätt och fint, jag körde fel och kom rätt och kom fram :)

Sen var det mor-dottermys för hela slanten!

Tacksam för att jag lyssnade på kroppen, att resan gick bra, att jag fick snosa på världens finaste Malte och att jag tog mig tiden att hälsa på Amanda på hennes nya jobb. Kolla in Sanna Nilsson Dressyrcenter för att se mer av den superfina ridanläggning där Amanda har förmånen att arbeta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar