fredag 30 maj 2014

365 dagar av tacksamhet: Hemma!

Dag 146.

Välkomstkommittén stod redo när jag klev in genom dörren hemma, trött och frusen.

Jag har haft ännu en toppendag ihop med Amanda, hann även träffa min vän B en snabbis. Stor tack till dig för lånet av bilen, det var guld värt! Synd att migränen skulle komma på besök bara.

Resan hem var inte kul. Stilla regn (som inte är så himla "stilla" när man blåser fram i 100-110 knyck) och kyligt. Pälsade på mig alla kläder jag hade från start, men frös så jag skakade när jag kom till Karlskoga efter en och en halv timme. Då satt det gott med en bensträckare och stor kopp te. Att jag dessutom värmde stora delar av mig under handdukstorken på toa behöver vi inte tala så högt om ;)

Dagens tacksamheter - inga djur på vägen, inga olyckor och att vädret vände i Karlskoga, från kalla 11 grader och regn, till kvällssol och 16 grader när jag rullade in i Forshaga. Me like!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar