fredag 9 maj 2014

365 dagar av tacksamhet: Vardagsglädje

Dag 125.

Idag har varit en bra dag, fast tårarna har legat på lur mest hela dagen. Jag har varit oerhört lättrörd och lättstörd, utan att jag egentligen förstått varför. Då är det bara att gilla läget och vara snäll mot sig själv.

Så jag tog en lång promenad i skogen med hundarna efter morgonens mattelektionen. Sen åt jag en god brunch, toppad med en liten portion blåbär med vispgrädde & satte mig i soffan med hundarna och läste ett kapitel eller två ur "Divergent".

Vid tre tog jag cykeln i regnet och besökte den "brukare" jag ska arbeta hos i sommar. Det ska bli spännande att jobba som personlig assistent.

När jag kom hem blev det fredagsmys med hundar och man framför Let's Dance och lite matte på det. En helt vanlig dag, fylld med små glädjeämnen som gör livet värt att leva. Så enkelt kan det vara.

Vad gör dig glad i din vardag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar