![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgK287R21ldAZ46uKJv-aTiaznvE409Ex1I_LGLEDOLftmQJJl9r-lOfJeKEDgAS1KNxqwltn47dyY4K-GNy6Tn3G1iv13uu-6dligLuA4CfOcIhkNxMGMeN0K3WlF72Cufm3BgAXT_K_ez/s1600/IMG_20141029_235503.jpg)
Ikväll ville jag ha pizza till middag så Mannen fick i uppdrag att handla saker att ha på. Det brukar bli skinka, korv och nån rolig ost.
När han kom hem hade han köpt ananasskivor till mig - det är kärlek det <3 Jag ääääälskar ananas på pizza. Botten var för övrigt gjord på det i mitt tycke bästa LCHF-receptet, som även funkar som smörgås. Jag gillar det skarpt!
Dagens tacksamhet: En burk ananas från Mannen!
P.S Receptet kommer här:
Deg
4 ägg
0,75 dl vispgrädde
1 msk fiberhusk
0,5 dl mandelmjöl
2 msk kokosnötmjöl
2 msk bakprotein
1 tsk bakpulver
Lite salt
100 g riven västerbottensost/annan ost du gillar
4 ägg
0,75 dl vispgrädde
1 msk fiberhusk
0,5 dl mandelmjöl
2 msk kokosnötmjöl
2 msk bakprotein
1 tsk bakpulver
Lite salt
100 g riven västerbottensost/annan ost du gillar
Vispa ihop ägg och grädde. Blanda de torra ingredienserna i en skål och vispa sedan ner. Rör till sist ner osten. Låt stå ca 5 minuter. Fördela degen på en plåt.
Grädda i ugn ca 15 minuter i 175 g.
Lägg på din fyllning och grädda sedan i 225 grader i ca 15 minuter, något kortare om du har tunn fyllning annars blir bottnen torr.
Receptet är taget från sidan http://56kilo.se/ pepperoni-pizza-lchf/ där du även finner massor av annat gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar