lördag 18 oktober 2014

365 dagar av tacksamhet: Ansiktsmålning

Dag 286.

I går kväll kom yngsta sonen och deklarerade att han ville på hockeyn idag. Jag tog en rövare och kollade om det fanns biljetter kvar till "Blå rummet", det gör ju sällan det med så kort varsel. Men gissa vad, vi hade tur och fick biljetter. Dessutom fick jag frågan om jag kunde tänka mig att göra ansiktsmålning på små FBK-supportrar som kom på familjedagen. Det var alltså stor familjedag på Färjestad!!

Sagt och gjort, måla FBK:s färger borde tom jag klara av, djur och annat hade jag tackat blankt nej till av hänsyn till barnens (för att inte tala om föräldrarnas) mentala hälsa!

Så medan Viggo med kompis  fördrev tiden i väntan på att matchen skulle starta målade jag flaggor och textade FBK i ansiktet på små godingar. Riktigt roligt!!

Vi drog säkert in ett par tusen till stiftelsen Blå rummet, med vårt målande, jag och den andra kvinnan som hjälpte till (båda inhoppade med typ 15 timmars varsel pga andras sjukdom) barnen var glada & nöjda & vi hade kul.

Dagens tacksamhet - att jag gjorde det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar