lördag 4 oktober 2014

365 dagar av tacksamhet: Marten

Dag 272.

Arvikamarten - årets happening när jag var yngre och Arvikabo. Nu för tiden är det en hemvändarhelg, för mig liksom många andra utflyttade.

I år blev det jag och Viktor som åkte. Karusellerna har för längesen mist sin tjusning för ungdomarna och jag är faktiskt imponerad över Viktors uthållighet när vi travade runt på knallemarknaden som brett ut sig över stan. Vi tappade inte bort varandra en enda gång, däremot lyckades vi handla en del ;)

En cool jacka till Viggo, en sopkvast till utedasset i Hyn (som jag har letat!) en tuff drakring fyndade Viggo och jag köpte en enklare variant av tre tunna ringar i ett & en ny lyckovätte som möter mina besökare vid ytterdörren. Sen blev det såklart lite marknadsgodis och de obligatoriska kokostopparna.

Kålsoppa bjöds vi i vanlig ordning, ett gott prat med mormor hanns med innan vi mätta och trötta i fötterna kunde åka hemåt.

Dagens tacksamhet: Tänka sig att jag fick rå om min femtonåring en hel dag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar