måndag 10 mars 2014

365 dagar av tacksamhet: 65

Dag 65. Jorda mig

Få saker får mig så lugn som att påta i jorden. Det sätter mig i kontakt med självet och jag känner en stor tacksamhet och ödmjukhet inför livet.

Just nu har två olika löksorter på samma växtyta ställt till det för mig. Några små djur (jag låter det vara osagt vilka) har visst grävt runt i rabatten och blandat runt lite. Ena sorten, de långa, gröna bladen på bilden är jag rädd om, det är en sort jag aldrig sett förr, de får vackra vita, doftande blommor (och NEJ, det är inte Snödroppe ;) )
Den andra löken tror jag är fänrikshjärtan - om det nu är en lökväxt. I annat fall blir jag mycket förvånad framöver :)

I vart fall har jag grävt isär dem nu och gett dem varsin sida av rabatten, så får vi se hur det går. Bild på de vackra vita kommer framöver när de blommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar