söndag 23 mars 2014

365 dagar av tacksamhet: 78

Dag 78. Nära, kära & dans

Idag var det kalas igen. Vi firade Viktor, som kommer fylla 15 i veckan. Vi blev inte ett så stort gäng, det är svårare att samla kusinerna nuförtiden, alla har en agenda, det ska spelas matcher och pussas pojkvänner och annat viktigt ;)

Men vi fick ett extra kärt besök, barnens gudfar kom och det var ett tag sen vi sågs. Många härliga timmar flöt förbi när vi pratade ikapp.

Dagen avslutades med dans i Fagerås, fast jag egentligen varken hade tid eller ork. Och vilken fantastisk danskväll det blev, det var längesen jag hade så kul, dansade så mycket, både som förare och följare och min kropp njöt varenda sekund. Jag fick flera magiska danser, där jag inte riktigt visste var min kropp slutade och min danspartners kropp började. Såna stunder lägger sig som balsam i själen - mmmmmmm!

Tack för en härlig dag och en magisk danskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar