måndag 31 mars 2014

365 dagar av tacksamhet: 86

Dag 86. Sovmorgon

Kan det bli bättre? Solen skiner och jag har inte bråttom nånstans. Ett perfekt sätt att starta veckan på när jag varit borta hela helgen.

Låg en stund och funderade över livet, det vill gärna bli så när solen sänder sina varma strålar genom gardinen och lyser upp den vackra mediterande buddhan på väggen.

När jag varit borta på aktiviteter en hel helg måste jag ha en semesterdag på mig för att ladda om, så funkar jag. Jag önskar att jag lärt mig det tidigare så hade jag sluppit en del av pucklarna på livets stig. Hur funkar det för dig? Vet du var gränsen går? Stannar du till och funderar på i vilken riktning livet bär dig - eller springer du bara på? Vem har makt över ditt liv?

Idag är jag tacksam för att jag med åren har lärt mig var mina gränser går.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar