tisdag 25 mars 2014

365 dagar av tacksamhet: 80

Dag 80. Att möta en själ

Idag masserade jag för sista gången i min lokal. Jag hinner inte längre med det jag älskar att göra mest och det kan ju tyckas surt. Men ibland måste man gå ifrån det man mest längtar till för att saker ska falla på plats.

Just nu är det matte 2B som måste få all prioritet utöver mitt jobb som förskollärare, dansandet, familjen och mina hundar. Så då får det bli så. Och jag kan ärligt säga att jag landat gott i det beslutet, även om jag kommer att sakna mina kunder. Kanske var det därför dagens sista behandling blev en av de bästa nånsin.

En vanlig massage behövde nåt mer och jag gick över till BodySense. Klienten som aldrig fått BodySense förut, var med på noterna och jag mötte en kropp som hade massor av önskningar. En "dans", ett fantastiskt möte - ljuvligt. Efteråt när min klient hunnit landa och samla sig, så möter jag ögon så klara, direktkontakt rakt in i själen - pang! Jag blir insläppt till det innersta, avskalat och naket.

En människa är så oerhört vacker när hon möter sin själ, när jag kan se att hon är "hemma" i sig själv.  Det är den största lyckan, det högsta nåden, när en behandling slutar så vackert. Jag är så innerligt tacksam att just jag har förmånen att emellanåt få uppleva det. Jag släcker ljuset till min lokal och går leende ut i kvällen <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar