tisdag 18 mars 2014

365 dagar av tacksamhet: 73

Dag 73. Änglar finns

..och de jobbar på Stuvbutiken. Min tacksamhet vet inga gränser! Jag störtade in på butiken fem i sju i kväll, med min trasiga slang till köksblandaren.
(För att göra en lång historia kort - den brast i morse, massor av liter vatten på golvet i köket!)

Naturligtvis fanns det ingen på avdelningen kök & bad, men killarna på kakel förbarmade sig över mig och lovade se till att någon skulle ringa mig - imorgon! Då klev den rödhåriga etterkajan fram, med mild stämma och giftgadden redo under ytan talade jag om EXAKT hur svårt det är att få livet i en familj att fungera utan vatten i köket och att jag behövde en ny slang NU!! Kunde jag kanske få låna demoexets slang med munstycke tills rätt person behagade finnas på plats och kunde ta tag i ärendet?

Å tänk, det kunde jag!! På mycket lätta fötter studsade jag från Stuvbutiken,  hejvilt kastandes slängpussar till killarna och minsann om inte ett löfte om att baka kanelbullar till dem som tack för hjälpen slank ur mig åxå.

Nu kan vi spola vatten i kranen igen - tack, tack, tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar