torsdag 13 mars 2014

365 dagar av tacksamhet: 68

Dag 68. Människa eller mus

Jag veeet, det handlar inte alls om den läckra chihuahuan på bilden, även om jag brukar kalla mina små här hemma för råttor. Nej, det handlar om att att följa magkänslan och våga stå upp för det som känns rätt, även när följden blir otrevligheter.

I en längre period har jag brottats med ett problem utan att finna en enkel lösning. Kanske för att det inte fanns nån enkel lösning, utan en jobbig och obekväm lösning. Att inse att jag måste stå upp för mig själv och ta mitt ansvar, att jag och bara jag, bar på lösningen.....

Musen i mig darrade men människan sträckte på sig och tog ett beslut. Å tänk så mycket lättare dagen tedde sig, när stormen lagt sig.

Vågar du låta magkänslan bestämma?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar