fredag 21 mars 2014

Fredagsmys!

Skön dag, sol men superblåsigt, jag vågade inte gå upp i skogen med hundarna. Tror de tyckte jag var helknäpp som släpade med dem på en promenad runt hela Forshaga, vad var vitsen lixom? Traska runt på vintertrötta gångbanor, i koppel dessutom, när man få springa lös i skogen och äta harskit.

Jaja, vad är väl en bal på slottet, hundarna fick vackert finna sig och efter en stunds total härdsmälta och vansinnig förvirring hade jag rett ut alla fem koppel och styrt upp det hela till en välordnad (jodå, emellanåt ;) ) och mycket vacker promenad. Satte på mitt höftbälte och kopplade på alla fem, för att kunna gå lite friare med armarna, jätteskönt de stunder det fungerade. Saga är ju lite bökig med koppel, hon vill helst gå lös. Funkar oftast bra men inne i Forshaga var det koppel som gällde - punkt! Surråttan accepterade, under protest ;)

Jag tror hundarna längtar efter våren lika mycket som jag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar