torsdag 16 januari 2014

365 dagar av tacksamhet: 13

Dag 13! Idag har jag haft en toppendag, rent av den bästa på lång tid. Jag har arbetat i min lokal, jag har skottat snö, ringt några samtal, pulsat i nön med hundarna (till Zenia och Zorros förtjusning, vavvatjejerna var väl inte lika impade) och sen arbetat mer. Fyra behandlingar har jag haft. Fyra underbara toppentrevliga kunder som var och en gett mig precis det jag behöver - visst är det fantastiskt. I synnerhet som de åxå fick vad de behövde ;)

Jag är välsignad som får arbeta med människor, det är underbart och såna här dagar önskar jag, visualiserar jag mig många, många fler av framöver! Att få släppa på spänningar via handpåläggning, att lösa en mental knut via samtal, att få lyssna och ta del av människors liv på ett djupt förtroligt sätt, samtidigt som jag får så mycket tillbaka.

Idag somnar jag med en känsla av att vara välsignad <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar