fredag 17 januari 2014

365 dagar av tacksamhet: 14

Dag 14. En del människor har det där extra. De lägger ner lite mer tid, lite mer energi och glädje än andra. Idag mötte jag en sån person.

 När andra inte var där de skulle, när inga uppgifter fanns att hitta, gjorde han det jobb nån annan skulle göra. Redo att gå hem för dagen tog han sig tid att hjälpa mig, letade, funderade, ringde.

Jag behövde en lösning idag, men vi gick bet. Han beklagade så mycket och kom fram till den näst bästa lösningen och såg till att allt skulle få en lösning på måndag. Då ringer telefonen - kontakt med rätt person ordnas och plötsligt var delproblem ett fixat.

Glad i hågen, ja, lika glad som mig, säger han, "Äsch, jag är redan sen hem, jag hjälper dig en stund till så löser vi detta!" Å det gjorde vi. Fem minuter senare gick jag nöjd därifrån. En lösenord rikare - nu tar jag mig in på komvux plattform på nätet så nu kan jag plugga matte i helgen!

 Idag utbrister jag i ett rungande HURRA för såna människor :)

P.S. Den fina bilden har jag hittat på nätet. Jag finner tyvärr ingen upphovsman. Vet du vem det är så tipsa mig genast. Tack på förhand!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar