måndag 6 januari 2014

Bortskänkes - brådskande!!!

Sex hundar bortskänkes brådskande! Åtminstone fem av dem vill gå på promenad i ösregnet ganska per omgående, lilljänta stannar helst inne under en filt så länge. Portisarna går gärna en timme eller två, vavvorna nöjer sig med en kvart, tjugo minuter.

Två och en halv av dem har nyklippta klor, båda portisarna och långhårschihuahuan behöver badas, fönas och kammas. Kan med fördel göras efter promenaden eller varför inte samtidigt, ta med schampoflaskan ut i regnet!

Har du en fästingplockare så är det en fördel, hittade just en fästing i ögonbrynet på ena portisen (nu? 6 januari????) Jag skulle gärna ha plockat bort den innan du kommer och hämtar hundarna men jag hittar ingen av mina sex - SEX! - stycken fästingplockare trots att jag vänt upp och ner på halva huset.

Det var nog allt du behöver veta tror jag. Jo, ja just det - fyra av tikarna är väg in i löp och hanen blir lite pipig av sig då, eventuellt kanske han skvätter på ett eller annat stolsben. Å andra sidan behöver han ju inte ut i regnet så ofta ;)

Ring innan du kommer - eller inte. Kom bara och hämta dem - fort! Jag vill krypa ner i soffan och se på film, det regnar och är kallt ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar