måndag 27 januari 2014

365 dagar av tacksamhet: 24

Dag 24.
I det lilla finner jag det stora.

Ibland får själen stilla sig. Det måste få finnas stunder av lugn mitt i bruset. Att för ett ögonblick stanna upp, ta ett par andetag och känna efter - hur mår jag? Vad behöver jag? Kan jag ändra nåt för att göra det till det bättre för mig just nu.

Det kan handla om att stänga datorn och sätta på favoritmusiken istället, eller ta en promenad istället för att se på tv:n. På jobbet kan det vara en så enkel sak som att stänga dörren om sig, kontorsdörren eller som i mitt fall - toalettdörren - och blunda en minut medan allt fokus ligger på andning och avslappning. Mer behövs inte för att ladda om batterierna och ta omtag när det känns motigt! Jag är tacksam för att jag ger mig själv möjligheten att ladda om när jag behöver <3

Hur gör du för att ladda dina batterier?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar