måndag 6 januari 2014

365 dagar av tacksamhet: 3

Dag 3: Den här unga vackra kvinnan är en del av mig. I nio månader har jag burit henne, skyddat henne med min kropp under den tid i livet hon var som skörast. I drygt 20 år har jag delat hennes vardag, jag har hunnit gråta över hennes tilltag, skrattat åt hennes upptåg, delat hennes sorger, oroats över hennes val, glatt mig åt hennes framgångar och ständigt ständigt övervakat, skyddat, servat, krävt, jagat på, puschat och ÄLSKAT - ÄLSKAT - ÄLSKAT - henne!

Nu är hon långt bort, ett steg på vägen att flytta hemifrån på riktigt och mitt hjärta blöder. Men det har åxå fått vingar. Det är en del av mig som ger sig ut i vida världen och jag är så så löjligt stolt över vad jag varit med och skapat, så tacksam för den fina person hon blivit.

Jag tackar för att just jag fick bli din mamma och önskar dig lycka till av hela mitt hjärta, älskade skitunge!! ;)  *torkar bort en och annan tår ur ögonvrån*


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar