lördag 4 januari 2014

Projekt för glädjens skull! 365 dagar av tacksamhet: 1


 Ibland trillar saker över en, bara sådär. Den här filmen länkade en god vän på Facebook och jag kände direkt att det här - det ska jag göra. Så jag startar direkt, nu, idag. Utan att tänka, fundera eller planera. Jag har i flera omgångar, under längre och kortare perioder, skrivit tacksamhetsdagbok för att göra mig uppmärksam på alla bra saker som finns i mitt liv och det här ligger helt i linje med det! Bilderna kommer att vara personliga och hjälpa mig att minnas det fina jag har omkring mig.  Vill du åxå hänga på? Berätta för mig så jag vet! Då blir det ännu roligare!

P.S. Jag kommer även posta bilderna på Instagram, där jag går att följa som karangia.


Dag 1:

Jag älskar att gå i skogen och jag älskar vatten. Den här lilla vattenglimten i min gröna, gröna skog fyller mig med lugn och lycka :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar