lördag 4 januari 2014

Bolla babblar!

Hej allihopa! Nu är det dax att det blir ordning på torpet. Matte missköter bloggen å det katastrofalaste, så kan vi ju inte ha det. Därför har jag bestämt mig för att styra upp det hela. Endera skriver hon eller så biter jag henne i näsan. Jodå, jag kan visst bita henne i näsan, för varje dag hela det här året har hon lovat att ligga på golvet och göra nåt hon kallar "plankan" och då kan jag passa på. Fast ännu roligare är det att hoppa upp och lägga sig på ryggen på henne när klockan börjat gå, då börjar hon morra och lixom vibrera, värsta sköna massagen. Idag gjorde Saga och jag gemensam sak - jag tvättade henne på näsan, jättenoga, heeeela näsan, hon blev så ren och fin så, jag passade på att ta lite på insidan näsborrarna åxå närjag ändå höll på. Jag tror hon blev jätteglad för hon gjorde konstiga små ljud!

Under tiden hoppade Saga upp på hennes rygg och hade rodeoshow. Jag tror det kommer bli ett roligt år, med näspuss och rodeo varje kväll!
 Jag har varit på semester ett tag - i Hällefors! Ensam prinsessa hos John och Felicia, oooh så ljuvligt! Jag har fått all uppmärksamhet, inte behövt trängas med nån annan. Lite trist att inte kunna busa med Saga förstås eller kela med pappa Zorro, men i det stora hela väldigt kul. Jag har träffat stora hästar och små barn, jag älskar små barn, då viftar jag nästan svansen av mig. Jag har även fått hälsa på de äldre på ett boende, där fick människorna klappa mig hur mycket de ville och jag passade på att åka rullstol. Men gud så fräckt, jag ska nog be matte skaffa en sån till våra promenader framöver!

I Hällefors kom det även snö som jag hann busa runt i. Här i Forshaga är det minsann ingen snö, hmpfh!
 En dag när vi kom för att ta hand om Felicias hästar hade stora älgen varit och hälsat på. Älgar hoppar inte så bra, jättemycket av staketet till hästhagen hade välts omkull. Tur för älgen att den tog sig ut och extra kul för hästen som borde gått i hagen men nu hittade sig nya marker att beta på.
 Hade jag bara haft morsan och farsan, brorsorna och mina valpar till hjälp så hade vi kunnat valla in den där fjärten i ett nafs - det vet jag helt säkert. Men nu överlät jag jobbet till extramatte - varför slita ut sig i onödan lixom ;)
 Jag passade även på att fira jul i Hällefors. Det var ett himla pyssel och pynt, till och med jag fick mig en rosett. Jag tycker nog att jag klär väldigt bra i den. Dessutom matchar den pläden jag har!
 Vi glömde inte bort hästarna, de fick sig ett besök. Jag et inte om jag gillar stallet så där värst egentligen. Ibland red extramatte ut och då burrade jag in mig i varma filten i en box och sov middag.

Som om jag inte skulle kunna hålla jämna steg med de där havremopederna....
 Tomten kom i år åxå - hurra! Jag hade varit snäll så jag fick paket! Fast mysigast var det med alla som ville gosa med mig. Så många knän att välja på, jag gillar fester!
 En dag blev det långtur i skogen, jag gillar skogen! Jag gillar speciellt rasten med en varm brasa, en varm filt och grillad korv! Jag gillar korv. Jag gillar att sno korv om ingen ger mig det jag vill ha....

Men mest gillar jag nog att få stoppa in nosen i en gosig filt och värma mig en stund innan jag promenerar vidare.
Det är slitsamt att vara ensam kelgris till John & Felicia, hela tiden ska jag klappas och kelas, jag viftar på svansen och tigger godis, jag busar och jag charmar - jösses så slitsamt! Staaaackars mig! ;)

Bäst att sova en sväng!(Alla bilder tillhör John & Felicia, tack för lånet av bilderna och stort tack för att ni skött om prinsessan)

4 kommentarer:

 1. Välkommen till 24Hour Lån Tjänst

  Har du försökt att få lån från bankerna utan framgång? Snabbt behöver pengar för att få ut av skulden? Behöver pengar för expansion eller etablering av ett eget företag? Få ett lån från en av Storbritanniens ledande företag lån. 24Hour Lån Tjänsten är ett av de största säkrade lån företag i Storbritannien och vår vänliga och erfarna personal har möjlighet att behandla din ansökan snabbt och effektivt. Du får låna över en term 1-25 år och låna något belopp från £ 2000 till £ 50,000,000.00 för något ändamål.

  Olika typer av lån som vi erbjuder är:

  personliga lån
  Kortfristiga lån
  Skuldkonsolidering lån
  Online lån
  snabba lån
  Lån Alla ändamål
  Kredit termer
  Dåliga krediter lån
  Billiga lån
  Negativa krediter lån
  bostadslån
  Bad kredit problem
  Säkrade lån

  Med en låg ränta på 3% på alla delar av världen. Applikationen finns tillgänglig för sökande som är 18 år och äldre.

  För mer information, vänligen kontakta via e-post: 24hourloanservice@gmail.com
  Hälsningar
  Larry Fox

  SvaraRadera
 2. Min korta vittnesbörd kan vara till stor hjälp för dig eller en granne. Ta dig tid och läsa ....
     

         Jag har aldrig trott på internet spell hjul eller spiritist tills jag träffade Dr Solo Wise. Faktum är att jag kommer att fortsätta att ge mitt tack och dela mitt vittnesbörd till hela världen. Min Name är Adina Gilbert, ska du inte döma mig men jag är bara försöker dela det goda arbete Dr Solo Wise har gjort för mig. Jag uppskattar verkligen honom eftersom jag var nästan bli galen när min man lämnade mig och barnen utan anledning. Vi använder för att leva lyckligt tills hans inställning till oss börjar förändras. Jag bad honom att berätta vad som hänt och anledningen till hans plötsliga förändring, men han håller säger ingenting och han berätta alltid att allt var bra. Men denna inställning min man fortsatte och det var ont mina barn och jag. Jag var så förvirrad och jag visste aldrig vad man ska göra. En dag lämnade han huset och kom aldrig tillbaka. Ohh det var värre och jag nästan blev galen. Jag fick många spell hjul från internet, men allt de kunde göra var att ta mina pengar utan resultat. Jag blev trött och kändes som att döda mig själv men jag var tvungen att hålla sig vid liv för saken av våra kid.
          En helg som jag går igenom internet jag såg olika vittnesmål om hur en viss man hjälpte olika människor. Jag var rädd för att ge honom en rättegång på grund av min tidigare erfarenhet av dessa så kallade spell hjul. Men denna sista gången jag beslutat att ge den här mannen en rättegång på hans e-post: drsolowisetemple@gmail.com Ohhh och det tog bara 72 timmar, 3 dagar för denna stora man Dr Solo Wise att få min make tillbaka. Han berättade för mig att min man var under inflytande av en annan kvinna, men han kunde hjälpa mig att bryta förtrollningen och tog min make tillbaka till huset. Ohh ni kan föreställa glädjen och lyckan i mig, det är därför jag kommer att fortsätta att tala om de goda gärningar i denna stora man. Och detta tog aldrig några pengar från mig emot lite pengar för vissa poster som han insisterade jag måste vara den att ge pengar för det, så att hans offer skulle kunna fungera för mig. Nu min man älskar mig mer än någonsin tidigare och jag fick främjas i min arbetsplats. Allt är bara att gå bra och perfekt för min familj.
        Jag kommer aldrig sluta sprida detta goda nyheter eftersom det kan också vara användbart för dig eller en person nära dig. Dr Solo Wise är Gud sände. Han berättade att han kan lösa alla typer av problem, bland annat:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill hålla din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) Om du inte kan tillfredsställa din fru
  kön önskan beroende
  till låg erektion.
  (11) om din menstruation vägrar att komma
  ut den dag den
  antar eller över flöden.
  (12) om du vägrade att betala, människor på grund dig ?.
  (13) lösa ett markfrågan och få det tillbaka.
  (14) Har din familj Denny dig av dina
  rätt?
  (15) vill att folk ska lyda dina ord och göra mitt
  önskar.
  (16) Har du ett lågt spermie?
  (17) dåliga lucks
   (18) HIV-CURE
               Ge denna stora man en rättegång i dag och du kommer att vara glad att du gjorde. drsolowisetemple@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag presenterar mig själv. Jag är fru COLEEN DANAHER, jag är 53 år, frånskild 2 vuxna barn och oberoende.
  Jag har arbetat i drygt ett år som sekreterare på ett fast kontrakt. Jag får en genomsnittlig lön på 160 000 XPF, jag beräknar vad jag har kvar för att leva min lön ökar mig inte så jag behöver ett lån.
  Den första personen jag kontaktade var fru Samya GUENFOUDI. Fru Samya GUENFOUDI är 35 år gammal.

  Men en global summa avgifter på cirka 80 000 XPF,
  Jag fick mitt fantastiska lånerbjudande

  samyaguenfoudi.fr@gmail.com
  Tack för att du svarade på min hjälp.
  Cdlt din,

  SvaraRadera
 4. Témoignage de prêt
  Je viens en témoignage de prêt que j'ai reçu, vu la situation ukrainienne veuillez partager le témoignage pour aidez , un prêt de 45000€ avec un taux de 2% au près de KANNEL ROSALIE FORBIN . Incroyable, mais vrai. DIEU est toujours Grand. Après plusieurs rejets de ma demande sérieuse par la banque, j'ai fourni d'un prêt grâce à cette dame bien honnête.

  SvaraRadera