onsdag 8 januari 2014

365 dagar av tacksamhet: 5

Att ha ett arbete idag är inte alla förunnat. Själv har jag lyckligtvis valt att utbilda mig till förskollärare och då finns det arbete i mängder - roligt arbete, men ack så slitigt! I synnerhet om man som jag har knän som hotar att packa ihop för gott efter en hård dag med mycket knäböjande på jobbet.

Att ha ett arbete där man trivs och känner att man gör sitt bästa är underbart, men priset får aldrig vara för högt. Det måste allt finnas energi över till att leva, när du lämnat jobbet. Orkar du inget annat än att jäsa i soffan efter jobbet, ja då är det dags att fundera på en ändring.

Och det är precis det jag gör. Jag planerar att vidareutveckla andra delar av mitt yrkesliv vilket förhoppningsvis leder till att jag kan arbeta allt mindre i förskolan och mer med det här "andra" :) Under tiden är jag djupt tacksam över att det dimper ner såna här mail i min mailbox, för det betyder att jag gör ett bra jobb som förskollärare och att jag har en försörjning.

P.S. Foto på ett redigerat mail såklart, för att inte lämna ut några uppgifter ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar