fredag 24 januari 2014

365 dagar av tacksamhet: 21

Dag 21.
 Ia+Henrik=sant

Idag har jag pluggat matte. Eftersom det är fredag startar jag dagen kl. 8.00 med 1,5 timmes lektion på komvux. Sen är det handledning en timme och på det brukar jag och blandat antal klasskamrater stanna kvar ytterligare 1,5 timme o jobba på egen hand.

I eftermiddagarna fortsatte jag hemma och likaså under kvällen. En riktig mattedag alltså. Då är det tur att jag har världens bästa Man å make, som servar på alla upptänkliga vis.

Han peppar mig, han agerar taxi åt sonen, han hjälper mig att räkna när jag kör fast å han lagar mat - allt för att jag ska kunna fortsätta sitta med näsan i matteboken! Jag är så tacksam för utan hans stöd skulle jag inte orka. Puss på sig göbbe, I löööv jo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar