lördag 18 januari 2014

365 dagar av tacksamhet: 15

Dag 15.

Till Mannen i mitt liv.
Idag är det 20 år sen vi bytte förlovningsringar med varandra. 20 år - en evighet, ett ögonblick!

Det är svårt att skriva om kärlek, det blir lätt banalt, urvattnat, alldagligt. Det finns inget banalt i vår kärlek. Den är som många andras, men inte banal. Det finns inget urvattnat i uttrycket "Jag älskar dig" när jag säger det till dig. Det är starkt, laddat och ärligt. Det finns inget alldagligt i vårt liv tillsammans. Jag älskar dig i förvissning om att vi väljer varandra - varje ögonblick.

Vi har varit nyförälskade, stormförälskade och vardagsförälskade. Vi har trampat på i rutin, vi har åkt på en räkmacka. Det har varit upp, upp, upp och lite ner. Det har varit lite bråk och mycket glädje.

Det har stormat, vi har kraschlandat och vi har rest oss. Plåstrat om varandra, trösta och peppat, vägrat ge upp det vi tror på, vägrat släppa taget om varandra. Vi har hittat nya delar av oss, att utveckla, inveckla, avveckla - tillsammans!

Mitt liv med dig är ett äventyr och jag älskar dig mer för varje dag. Tack för att du vill dela ditt liv med mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar